КУХНЯ РЕСТОРАНУ

Коли ми говоримо про ресторани, ми маємо на увазі професійну функціональну кухню, для забезпечення закладу всіма кулінарними процесами.

Які етапи відкриття ресторану ми закриваємо?

.

КОНСАлТИНГ

.

ПРОЄКТУВАННЯ

.

ПОСТАЧАННЯ ОБЛАДНАННЯ

.

МОНТАЖНІ РОБОТИ

.

НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ

.

ГАРАНТІЙНЕ ТА ПОСТГАРАНТІЙНЕ СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Яке обладнання потрібне для функціонування ресторану?

Теплове
обладнання

  • Плита (електрична, газова, індукційна)
  • Піч (Пароконвектомат, для піци, хоспер (на дровах),  SOUS-VIDE)
  • Універсальний варочний апарат (пастоварка)
  • Фритюрниця
  • жарова поверхня / гриль
  • варочний котел

Холодильне
обладнання

електромеханічне обладнання

барне
обладнання

  • кавомашина, кавомолка
  • блендер, міксер
  • льодогенератор
  • кип'ятильник, фільтр - кава

Виробничі
меблі

  • столи
  • стелажі
  • мийки
  • витяжні зонти
  • полиці

хочете прорахувати власний проєкт?

Тоді просто тисніть кнопку.

ХОЧУ!

Наші контакти

Зв'яжіться з нами або заповнюйте форму зворотнього зв'язку та наші фахівці зв'яжуться з Вами!

CRM-форма з'явиться тут