Ми забезпечуємо обладнанням як маленькі локальні кафе - пекарні, так і повноцінні хлібопекарські заводи. Також залучаємо пекарів - технологів для консультацій, підбору обладнання, пусконалагоджувальних процесів, опрацювання меню та навчання персоналу.
Які етапи відкриття пекарні ми закриваємо?
Яке обладнання потрібне для функціонування пекарні?
Теплове
обладнання
- Плита (електрична, газова, індукційна)
- Піч (конвекційна, подова, ротаційна)
- Розстійна шафа / камера
- ТЕПЛОВА / НЕЙТРАЛЬНА ВіТРИНА
Холодильне
обладнання
- Холодильні / морозильні шафи
- ХОЛОДИЛЬНі / МОРОЗИЛЬНі столи
- ХОЛОДИЛЬНі / МОРОЗИЛЬНі камери
- Шафи / столи / камери шокової заморозки / охолодження
- ферментаційний апарат
- холодильні / морозильні меблі (витрини, регали, бонети)
Електромеханічне ОБЛАДНАННЯ
- тістоміси / планетрані міксери
- дільники / округлювачі
- тісторозкатні машини
- формовочні апарати
- хліборізки
- борошнопросіювачі
- погружні блендери / міксери
- м'ясорубка
- ваги
виробничі
меблі
- столи
- стелажі
- мийки
- витяжні зонти
- полиці