Ми оцінюємо готелі не лише за кількістю зірок, а й за їх типом. Курортні готелі, Бізнес-готелі, Бутік-готелі, готелі санаторного типу, СПА-готелі, конференц-готелі, готелі типу «ліжко та сніданок», люксові готелі, бюджетні готелі, мотелі, хостели – ми знаємо про ці підприємства все.
Які етапи відкриття готелю закриваємо?
Яке обладнання потрібне для функціонування ресторану готелю?
Теплове
обладнання
- Плита (електрична, газова, індукційна)
- Піч (Пароконвектомат, для піци, хоспер (на дровах), SOUS-VIDE)
- Універсальний варочний апарат (пастоварка)
- Фритюрниця
- жарова поверхня / гриль
- варочний котел
Холодильне
обладнання
- Холодильні / морозильні шафи
- ХОЛОДИЛЬНі / МОРОЗИЛЬНі столи
- ХОЛОДИЛЬНі / МОРОЗИЛЬНі камери
- Шафи / столи / камери шоковой заморозки / охолодження
- холодильні / морозильні меблі (вітрини, регали, бонети)
електромеханічне обладнання
- Погружний блендер / міксер
- овочерізка / слайсер
- м'ясорубка
- ПЛАНЕтАРНиЙ МіКСЕР / ТіСТОМіС
- вакуумний апарат
- ваги
Барне
Обладнання
- кавомашина, кавомолка
- блендер, міксер
- льодогенератор
- кип'ятильник, фільтр - кава
Виробничі
Меблі
- столи
- стелажі
- мийки
- витяжні зонти
- полиці
Буфетна лінія
- ЕЛЕМЕНТИ БУФЕТНИХ ЛІНІЙ (ТЕПЛОВІ / ХОЛОДИЛЬНІ / НЕЙТРАЛЬНІ)